Lirih Mutia Eka Pratiwi

18 Desember 2012 pukul 23:07
sebuah catatan untuk seorang sahabat yang sudah terasa seperti saudara
one of my best thing is having you by my side :)

one of my best thing is having you by my side🙂

 

ndol, gak nyongko yo awak dewe isok akrab ngene. padahal biyen kenale teko mxit. helloooohhh… sopo coba seng ga ngerti mxit. aplikasi paling populer sepanjang sejarah arek SMA. jaman biyen gak duwe mxit? gak gahoooeeeelll😀

 

dadi koncomu iku anugerahku, mod. mejeng bareng nang mol pas moleh sekolah, senget2 mlebu mall gara2 wedi ditangkep satpam (mall sidoarjo lak ancen gak mbois, arek seragaman gak oleh ngemall), potses nandi2 ngider sak darjoh diubek2 gawe poto tok, testi-testian wall-wallan ben dino padahal yo ben dino ketemu, crito-crito gebetan seng gak kecekel, onlen bareng nang lab komputer ambek pak teguh, andok bacin karo handayani, kabeh wes. sumpah galau ngene iki nek eleng jaman biyen. kangen.

 

 

buyar SMA, wisuda iku terakhir kali ketemu. mari ngunu, 2 tahun blas kene gak tau ketemu. sumpah yo aku iku sampek mikir ngene, “dobol arek iki kuliah nang kampus macem opo seh sampek rong taun ganok prei blas iku?” lah nuemen ancen kampusmu ndeng.

 

 

tak peker orepmu iku wenak tok, gak ongsom galau. tibak e yo podo ae ambek aku. “lapo kok kuduk aku? lapo kok gak liyane ae? opo salahku?” ngunu kan pikiranmu? podo, aku yo tau ngrasakno. koyok seng tak omong wingi, “karena gusti Allah yakin kun isok nglewatine. njajal aku seng nang posisimu, dorong karuan aku isok nglewati.”

 

 

intine, ternyata ben wong iku duwe masalah dewe-dewe.

 

 

terlepas teko opo masalahku opo masalahmu, aku sueneng cak duwe konco awakmu. masio adoh, tapi kene sek sambung. masio gak mesti sak pikiran, tapi kene gak tau bengkerengan. lah kate bengkerengan yok opo wong ketemu ae jarang hahahahha😀

 

 

kun ngekek i aku pelajaran-pelajaran orep. kun ngelengno aku wayah e aku keliru, wayah e aku salah. kun ngekek i aku masukan wayah e aku bingung kudu yok opo. kun ngrungokno critoku di saat liyane gak tertarik ambek topik curhatku. kun isok ndelok sesuatu teko sudut pandang seng positif di saat liyane ndelok e negatiiiiiiiiiiiiifffff tok ae intine.

 

 

teko awakmu, aku sinau wakeh. munggo pelajaran orep iku metu nang ujian semesteran, oleh A paling aku. kun muruk i aku seng jenenge tegar iku yok opo, masio tegar ambek ngempet iku rodok nyerempet-nyerempet titik hehehe. kun yo partner seng asik gawe wall-wallan boso enggres padahal aku dewe gak tapek isok boso enggres, ngunu yo dengan imutnya aku ngelesi boso enggres.

 

 

intine, yok-yok opo keadaanmu, kun iku gak dewean, ndeng. onok aku onok liyane onok gusti Allah. gak kurang seng sayang ambek awakmu iku. jam piro ae kun nang omahku, tak bukakno lawang ndeng. yo pokok aku sek melek ae hahahha.

 

 

ojok atek ninggalno gusti Allah, mod. konco-koncomu, keluargamu, tonggomu, bahkan isok ae aku, gak mesti isok patlikur jam gawe awakmu. mungkin ae aku ambek liyane ninggalno awakmu, tapi gusti Allah gak. Allah gak nandi-nandi. Allah selalu nang kene, gawe awakmu, gawe kabeh. Allah sayang ambek awakmu, sayang ambek aku, sayang ambek kabeh. Dadi ojok atek ngroso gak duwe sopo-sopo nang ndunyo iki.

 

 

 

 

sincerely,

PhieRda :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s